Concert tadika Aisy

Ni first time Aisy join concert, perform depan crowd. Atok, nenek, grenmama, tok syed dia pun datang Kulim pergi tengok concert tu sama. Cucu sulung lah katakan, semua orang excited. Hehehe.





Alahai comel-comel sangat semuanya. Best jadi budak-budak, takde stage fright. Tak sangka diorang boleh hafal steps semua. Hehehe. Tapi gambar tak clear sangat kenapa entah. Sebab zoom kot.


Nasib baik Ayra ok tak cranky hari tu. Boleh Ibu tengok performance dari awal sampai habis. Dia pun excited agaknya tengok budak ramai. By the way, next year Ayra pun akan masuk sini jugak. Semoga ok semuanya.

2 comments:

  1. da tamat da masa utk aida attend konsert tadika. nurin & syuhada da naik skola rendah. kena tunggu izzat la plak nanti 2016 :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah dah besar anak-anak aida..lepas ni attend hari anugerah cemerlang sekolah lah pulak.. :)

      Delete

Thank you for your lovely comment!

Concert tadika Aisy

2 comments
Ni first time Aisy join concert, perform depan crowd. Atok, nenek, grenmama, tok syed dia pun datang Kulim pergi tengok concert tu sama. Cucu sulung lah katakan, semua orang excited. Hehehe.





Alahai comel-comel sangat semuanya. Best jadi budak-budak, takde stage fright. Tak sangka diorang boleh hafal steps semua. Hehehe. Tapi gambar tak clear sangat kenapa entah. Sebab zoom kot.


Nasib baik Ayra ok tak cranky hari tu. Boleh Ibu tengok performance dari awal sampai habis. Dia pun excited agaknya tengok budak ramai. By the way, next year Ayra pun akan masuk sini jugak. Semoga ok semuanya.

2 comments:

  1. da tamat da masa utk aida attend konsert tadika. nurin & syuhada da naik skola rendah. kena tunggu izzat la plak nanti 2016 :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah dah besar anak-anak aida..lepas ni attend hari anugerah cemerlang sekolah lah pulak.. :)

      Delete

Thank you for your lovely comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...